Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çamkıran Ortaokulu

Telefon : 02322039984
Belgegeçer : 02322039984
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://camkiranortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Manavkuyu mah. 275/7 sokak no15 Bayraklı İZMİR
VİZYON : Amacımız,kendini yenilemeye doymayan,gözleyen, tartışan, seyretmeyen, her pencereden bakabilen,bilimsel, yapıcı, senkronize çalışan,beden ve ruh sağlığı yerinde, empati yeteneği gelişmiş,toplumsal değerleri sahiplenen,Her daim motive, dinamik, yorulmak bilmeyen,pozitif düşünceye sahip mutlu bireylerin yetiştiği,yeniliklere açık öğretmeni, gelişmeye ön ayak olan yöneticisi,bilinçli, destekçi velisi ve öğrencisiyle el ele,çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır.
MİSYON : Biz, tüm öğrencilerimizin soru sorabilmeyi, düşünebilmeyi, gözlemleyebilmeyi, kendini ifade edebilmeyi, bireysel farklılıkları görebilmeyi ve öğrenmeyi öğrenmelerine, bu sayede bulundukları topluma örnek olacak şekilde 21. yüzyılın gerekliliklerine cevap verebilecek beceriler kazanmalarına fırsat sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :76
Öğrenci :1249
Derslik :20
Kütüphane Kitap Sayısı :6058
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:40-15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : -
Ulaşım : Ulaşım İl merkezine 10 km ilçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.Metro Bölge durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan okulumuzun Sanayi metro durağından aktarmalı tüm otobüsler de okulumuzdan geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :